Annikan esittely

Annika Havaste

FLT Ravintovalmentaja®

Olen ravitsemuksen asiantuntija pitkällä kokemuksella käytännön työstä ihmisten ohjaamisessa terveelliseen syömiseen. Ohjaan ravitsemusmuutoksiin niin omalla vastaanotollani, luennoilla kuin ryhmissäkin. Missioni ja intohimoni on parantaa ihmisen elämänlaatua ja fyysistä hyvää oloa. Tämä tapahtuu itselle sopivan ravinnon avulla ja oivaltamalla, mikä omassa elämässä tekee siitä joka päivä iloisemman, paremman ja sujuvamman.

Elämänhallinta on avain myös syömisen hallintaan ja hyviin valintoihin arjessa. Uskon, että oma oivaltaminen – eivät pelkästään neuvot – toimii meille kaikille parhaiten kun tavoitellaan muutosta syömiseen. Yksilöllinen ravintovalmennus, luennot ja workshopit antavatkin sekä käytännön tietoa että keinoja tehdä oivalluksia ja käytännön suunnitelman oman, yksilöllisen hyvinvoinnin parantamiseksi itselle sopivin askelin.

Ravinto– ja terveysfilosofiani perustuu funktionaalisen lääketieteen ajatuksiin, jossa otetaan ihminen huomioon fyysisenä ja psyykkisenä kokonaisuutena. Positiivisen psykologian opit vaikuttavat filosofiaani hyvän elämän toteuttamisesta.

Vastaanottoni sijaitsee Helsingin kantakaupungissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Pietarinkadulla, Etelä-Helsingissä. Vastaanottoa olen pitänyt jo kahdeksan vuoden ajan. Tämän lisäksi luennnoin ravinnon merkityksestä terveydelle ja hyvinvoinnille.

Virtaa Ravinnosta -blogissani kirjoitan monipuolisesti ravitsemukseen, hyvään oloon ja sen esteisiin sekä ruokaan liittyvistä aiheista.

css.php